![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjY9NCZ0SmV8UnvXP03l9NQj8M9YAdZuK7h7W1Ou4RaiZfKqozaQDZZt_O0J1JUz2hkwssLH02YZG2c8Sas7CxdXj1GQ4JH-sq_vWEjJSQsnBhPbTK2VmBh5x2tykx2H_0POefoQf4Eo84/s280/Resim_038%255B1%255D.jpg)
Malzemeler;
-yarım lt süt
-yarım paket margarin
-1 su bardağı tozşeker
-1 su bardağı un
-1 paket vanilya
Üzeri için;
-hindistan cevizi
-fındık
Yapılışı;yarım paket margarin eritilir ve unla birlikte kavrulur.
Tozşeker ilave edilir.Daha sonra süt ilave edilir ve çırpla teliyle karıştırılarak pişirilir.(yoğun bir muhallebi kıvamı oluyor)Soğuyana kadar arada karıştırılır.
1 gece buzdolabında bekletilir.Sonra ceviz büyüklüğünde parçalar alınarak elinizle yuvarlanır.Hindistan cevizine bulanır.
Üzerlerine fındık batırılır.(Dilerseniz kakaoya da bulanabilir.)AFİYET OLSUN
Fatmacım tarifler çok güzel, ellerine sağlık:)
YanıtlaSilharika bir lezzet ve harika bir sunum canım.ellerine sağlık.sevgiler.
YanıtlaSilellerinize sağlık.. ben hep bisküvili yapardım böylede denicem
YanıtlaSilharika görünüyorlar sevgiler güzel günler:))