![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjPbwKxN2XkKjm0p8BtMR6kV3A0cuxX4h2JWaoowAxvy8SCzmKNXco846j_ZYZs01AOsaalgLRmxMikBifjDc1MjRMmzb0JHIhWPv0263S46z7KHtuoTCPsq_wcrZPfr-FZaoO5H8vs2ys/s280/DSC_0271.JPG)
Malzemeler;
-2 yufka
-4,5 tane sosis
-3 tane sivribiber
-2 domates
-yarım tatlı kaşığı kekik
-tuz
-pulbiber
-biraz mantar
Beşamel sos için;
-1.5 su bardağı süt
-1 yemek kaşığı tepeleme un
-1yemek kaşığı zeytinyağı
-1 yemek kaşığı tereyağ
-tuz
-karabiber
Üzeri için;
-rendelenmiş kaşar
Yapılışı;Domateslerin kabuğu soyulup küçük küçük doğranır.Biberler,sosisler,mantarlar da küçük küçük doğranır.Tuz,pulbiber ve kekik ilave edilir,harmanlanır.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjfRp0wXVcK2qeTppcyeT9HUYeivBLPxxPyyE6xKbjNlA29ndZIwskTKDj6hRLFc5ik5Hy-mRMCfKUcaZYlLEB_uP_EnIC3j70jb_0Yk5IsUpzwN0e164J4SIfDrvQUCm_T2fnEG5P28Pk/s280/IMG_3241.JPG)
Masanın üzerine yufka açılır.Biraz sıvıyağ sürülür.İkinci yufka üzerine serilir.Harçtan bolca koyulur.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg800rrgH1D4GahFsFqBLC4T0G4pqfAg0ouskvU_pz7nB93_ZR3byXH8FXF9muuCdWqAdmeayEvc4vrmfFkUlB_Yw2Wg1xKzogUI-4nz_grdpMfaOzj5fuVxeTWUweG8RjUxCDFDyvKP5s/s280/IMG_3243.JPG)
Rulo şeklinde sıkıca sarılır.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEju2JKXLSk1_Dr9aB81WeDHwsfqAJKAVs1WfTBC1UbIkzjOifDuxYcdDBHOWZi41RwILKRxA36SUKpYJADslp01JwV8hkm6lztaUqc6uHSMFSH5lhgG3f0V5aMBg4P4tyeperlNvJQgncc/s280/IMG_3245.JPG)
Üç parmak genişliğinde kesip yağlı kağıt serili fırın tepsisine dik yerleştirilir.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh5tyed9T7BKEXZ-EC1S8QtfCT6aIFsChWmnuiuuemSBrKCfHVcou_fB3YuWYG58SQyBt2LVBKnXsZGwSD8nkvr80BAiaKXS3pG5eHoDOMqK0c4_IR7Y2BkBMPS7nu0ad754IokcOKP8IM/s280/IMG_3294.JPG)
Beşamel sos için;un ve yağ kavrulur, süt ilave edilir.Piştikten sonra karabiber ve tuz ilave edilir.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi3lllVfdDC4ov327iNvAOMvVMM4oQjMbKnJ5_AesQPs21Z2ztcOAbwwmqkcfq-k8Wh9eZmZbatEqaLj9_KCSNUVPbsbx-SWPhh0c8RXafpzDMNieMFDCEV-0FcLTqSqhh5FrPPv1uT3t4/s280/IMG_3251.JPG)
Yufkalar 180 C'de 10-15 dk pişirilir.
Yufkalar kızarınca üzerine birer yemek kaşığı beşamel sos paylaştırılır.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjkfzG50UpJMgV9BEJQv_wFJFCUDAQuQrKAqNT0mJcXutQ6RGDH9QEMTaiIw6uvH7hPld98vEvErjVxkRycTpmI7w7ylPQZgdAlCWVqXYYwIQqCCsPzwPjad8W2ezG-fK30AqxKJZWcyjk/s280/IMG_3297.JPG)
5 dk. kadar pişirilir.Sonra üzerlerine rendelenmiş kaşar serpilir.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhy5x0iT9rli-ni39-P2MmrWK0bildEJEMi7vnwzEFjLhpORQSJrpIih5YtNgLyMhW2Xi0UEIVd6K7nH492SPSJ3LnkllAIIsu67pJ3D7KvGksnFlhbLqbkN5kfKJJj11yoUpPrQAytrrY/s280/IMG_3306.JPG)
Kaşarlar eriyip kızarınca fırından alınıp, sıcak servis yapılır.AFİYET OLSUN...